recensies helderziende live helderziende

recensies helderzienden RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende live helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende live helderzienden schrijven in een recensie.

Hi Anitta. Zonder informatie vooraf gaf je haarfijn aan wat er nu in mijn leven speelt en heb je mijn twijfels weggenomen mbt de liefde. Ik heb alle vertrouwen in je voorspellingen. Anitta bedankt. Groeten Margit.

Recensie van 4   live geplaatst door Margit (uit Pamel)
recensie voor live helderziende Anitta
Niemand die zo goed advies geeft, als Olga. Keer op keer weet ze me op te peppen met haar humor en positieve, nuchtere kijk op elke situatie en het leven. Een dame met een gouden hart. Liefs Lucia.

Recensie van 5   live geplaatst door Lucia (uit Mal)
recensie voor live helderziende Olga
Thaiis, is een goed medium. Een van de toppers hier die blijft bij haar voorspellingen die veelal uitkomen. Voelt goed aan, pakt de energie erg goed op en vertelt duidelijk en rustig waar het op staat. Dat is de reden waarom ik haar blijf bellen. Liefs Vera.

Recensie van 5   live geplaatst door Vera (uit Oostende)
recensie voor live helderziende Thaiis
Veroniek, ik heb jou net gesproken ivm mijn zoon. Ik bel je zeker nog terug. Bedankt, je hebt me gerustgesteld en alles was juist wat je zei. Tot hoors. S

Recensie van 5   live geplaatst door Sandra
recensie voor live helderziende Veroniek
Lieve Valentine wat bent u goed zeg. Hartelijk dank voor uw steun, ik heb weer hoop. U bent de moeite waard om te bellen. Lia x

Recensie van 5   live geplaatst door Lia (uit Ravels)
recensie voor live helderziende Valentine
Beste MB Rhais, dank je voor het gesprek. Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Noura.

Recensie van 5   live geplaatst door Noura (uit Scherpenzeel)
recensie voor live helderziende MB Rhais
Bedankt voor je steun Olivia. Tot nu toe zijn al je voorspellingen uitgekomen, ik ben blij dat ik je leren kennen heb. Jou hart zit op de juiste plaats en je weet wat je zegt. je bent zeker een aanrader bedankt Kayleigh

Recensie van 5   live geplaatst door Kayleigh
recensie voor live helderziende Olivia

helderziende live helderziende Evs
Evs
Hoi Evs. Fijn je gesproken te hebben. Dank voor je advies en voorspellingen.ik houd je op de hoogte. Gr. Grace.

Recensie van 4   live geplaatst door Grace (uit Roermond)
recensie voor live helderziende Evs
Monique. Fantastisch, voorspellingen komen uit. ik geef niet zo vlug een pluim. Maar jij verdient echt een pluim. Jij bent een parel, deze getuigenis heb je echt wel verdient. Dank je wel voor alles Desiree.

Recensie van 5   live geplaatst door Desiree (uit Sluis)
recensie voor live helderziende Monique

helderziende live helderziende Wen
Wen
En ja hoor . voorspellingen komen uit. Je bent echt top . Lieve Wen, ik ga je snel weer bellen hoor. jij bent de beste. liefs Siena.

Recensie van 5   live geplaatst door Siena (uit Beerlegem)
recensie voor live helderziende Wen
Beste Sofhia, direct en zuiver advies. Ik word weer in mijn kracht gezet, voel een gezonde balans wederkeren in mijn energie. Echt bedankt daarvoor. Kort en krachtig. Een aanrader. Z.

Recensie van 5   live geplaatst door Zoey (uit Waalre)
recensie voor live helderziende Sofhia
Nina. Jouw voorspelling is waarheid geworden.Je bent en blijft een topper. Ben blij dat je alles weer even in perspectief hebt geplaatst. Wat ik heel boeiend vind is dat je precies hetzelfde zegt als vorige keer, alleen heb je iets andere dingen gezegd die met mij ontwikkeling te maken hadden sinds het eerste contact dat we hadden. Ik ben nu echt bereid om voor de liefde te gaan kiezen. Dank Uma.

Recensie van 4   live geplaatst door Uma (uit Glimes)
recensie voor live helderziende Nina
Ik kan een ieder Louisa aanraden als medium, ze werkt zuiver en liefdevol. Dankjewel Louisa voor al je liefde, geduld en hulp. Ik wil je laten weten dat ik je een mooi mens vind en je zeer waardeer. Lucille

Recensie van 5   live geplaatst door Lucille (uit Amsterdam)
recensie voor live helderziende Louisa
Lieve, lieve Yuorah. Zonder jou was dit alles voor mij niet te plaatsen. Dank je voor alles. Je had gelijk wat betreft mijn werk. Jeanne.

Recensie van 5   live geplaatst door Jeanne (uit Sint-Laureins-Berchem)
recensie voor live helderziende Yuorah
Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Olga heeft mij tevens veel inzichten gegeven. WAUW. Echt voor mij de beste op de lijn. Tessa x

Recensie van 5   live geplaatst door Tessa (uit Maarkedal)
recensie voor live helderziende Olga
Karlien, wat een top medium. Weet precies waar ze het over heeft en brengt rust, ik ben daar onwijs rustig van geworden. Elke keer als ik haar bel weet ze waar ik in het proces zit. Super bedankt, Tas.

Recensie van 4   live geplaatst door Tas (uit Rotterdam)
recensie voor live helderziende Karlien
Jeannet ben ik zo dankbaar. Ze verklaart de wonden die nog aandacht nodig hebben. Nou dit is er een haha. En ben ik blij dat ze ook gezegd heeft dat het weer voorbij gaat.

Recensie van 5   live geplaatst door Ano niem
recensie voor live helderziende Jeannet
Lieve lola wat ben ik weer blij verrast weer spot on ben gelukkiger dan ooit Dankje topper.

Recensie van 5   live geplaatst door Sonja
recensie voor live helderziende Lola
Waaaaauw!! Wat ben jij een kanjer. Ik voelde jouw liefde naar mij toestromen. Jouw reading bood zoveel verhelderende inzichten. Ik kon me er volledig in vinden. Ik voelde me bevrijdt. Bedank lieverd.

Recensie van 5   live geplaatst door Angelina
recensie voor live helderziende Oceana
Fijn gesprek gehad. Wist enkele zaken heel duidelijk te benoemen. Ik heb er een fijn gevoel aan overgehouden. Een aanrader als je met vragen zit!

Recensie van 4   live geplaatst door Hellen
recensie voor live helderziende Eloise
Topconsulent. Ongelooflijk! Met een verbluffende helderheid en eerlijkheid geeft ze in slechts enkele minuten meer informatie dan anderen in een uur. Haar vermogen om de situatie en toekomst te onthullen is ronduit vet. Ze overstijgt de conventionele grenzen om je diepgravende inzichten te bieden die je nodig hebt. Wat haar werkelijk onderscheidt, is haar unieke manier van vertellen en uitleggen. Maar bovenal, haar consultatie brengt rust. Aangename stem en duidelijk. Ondanks eventuele zorgen en onvoltooide situaties, die er toch nog zijn, geeft ze toch oplossingen aan en tips. Dank u tot snel.

Recensie van 5   live geplaatst door Annemarieke
recensie voor live helderziende Eloise
Dikke kus voor de man die iets zag waardoor ik kippenvel kreeg.

Recensie van 5   live geplaatst door Ss
recensie voor live helderziende Gunter
Heel fijn contact! Op korte tijd veel informatie. Als je met vragen of twijfels zit, zeker doen. Het heeft een hoop rust in mijn hoofd gebracht.

Recensie van 4   live geplaatst door Mieke
recensie voor live helderziende Eloise
Mooi en fijn gesprek, heel raak met duiding van de situatie zoals het nu is. mooie vooruitzichten voor de komende tijd geschetst.

Recensie van 5   live geplaatst door Ineke
recensie voor live helderziende Eloise
Ik heb je gesproken via de Chat! En ik wil je heel erg bedanken voor je correcte reading. Het is een dag later al uitgekomen. Xx tot gauw!

Recensie van 5   live geplaatst door A
recensie voor live helderziende Lexie
Ik heb je gesproken via de Chat! En ik wil je heel erg bedanken voor je correcte reading. Het is een dag later al uitgekomen. Xx tot gauw!

Recensie van 5   live geplaatst door A
recensie voor live helderziende Lexie
Ontzettend fijn gesprek gehad met medium Tjitske. Direct to the point en duidelijk. Antwoorden gekregen waar ik mijn leven weer mee op de rails kan krijgen. Heel bijzonder medium, een aanrader. Liefs Eileen.

Recensie van 4   live geplaatst door Eileen
recensie voor live helderziende Tjitske
Dank voor het fijne consult, jij ook veel succes Stefaan. Je hebt het goed gezien. De eerste stappen die jij zag zijn al gezet. Het verlies wat jij zag, klopt. Op een manier die ik niet had gedacht. Liefs L.

Recensie van 5   live geplaatst door Lisette (uit Hattem)
recensie voor live helderziende Stefaan
Sozan. Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor. Heb er weer vertrouwen in. Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen. Liefs Trudy.

Recensie van 5   live geplaatst door Trudy (uit Oirschot)
recensie voor live helderziende Sozan
Ik heb Lucien inmiddels verschillende keren gesproken. Ben erg onder de indruk van wat ze allemaal weet te vertellen en wat ik ook kan plaatsen!!! Ontzettend vriendelijke en lieve vrouw.

Recensie van 5   live geplaatst door Karin
recensie voor live helderziende Lucien
Wat een. boeiend en verrassend gesprek was meteen er door gegrepen .Ze raakte de juiste snaaar Ze wist niet waar over het ging maar toch dingen mee die ik onmiddellijk kon plaatsen wat niemand van me weet. Als bestaand e klant kan ik beamen da ze als liefdes en busines coach me al verschillend keren tips en info heeft gegeven waar je effectief resultaat mee hebt

Recensie van 5   live geplaatst door Alain
recensie voor live helderziende Eloise
Eloise, is een echte topper op de lijn hoort bij de betere van de lijn!! Duidelijk eerlijk helpt je graag en uitgebreid. Wauw niet normaal goed. Alles klopte masr dan ook alles. AANRADER

Recensie van 5   live geplaatst door BR
recensie voor live helderziende Eloise
Lieve lola. Dankjewel lieverd voor de mooie consulten die je me meerdere keren gegeven hebt,over mijn overleden vrouw.wat echt niemand kon weten. Je hebt me laten verbazen.wat een mooie zuivere vrouw medium ben jij zeg! Tot snel en je weet welke datum.topper is nog zacht uitgedrukt voor een vrouw zoals jou. Ik kan andere mensen lola ook aanraden want je krijgt overal antwoord op. Wat echt een ander niet kan weten dan jij zelf alleen. Lieve groet bompa

Recensie van 5   live geplaatst door Bompa
recensie voor live helderziende Lola

helderziende live helderziende Wen
Wen
Ze is heel goed en gedetailleerd in wat ze doet en daarnaast heel rustgevend en aardig. Topper

Recensie van 5   live geplaatst door Sa
recensie voor live helderziende Wen
Lieve Tineke, de kalmte en rust in uw stem en uw goede adviezen geven mij weer iedere keer de kracht om verder te gaan met mijn zoektocht om het zo maar even te noemen. Heel erg veel dank hiervoor en om een goed luisterend oor te willen zijn voor mij, nogmaals heel veel dank hiervoor. Gr. Tania

Recensie van 4   live geplaatst door Tania (uit Heemskerk)
recensie voor live helderziende Tineke
Zoja, bedankt voor je duidelijke overtuigende reading. Had echt nood aan dit fijne consult. Ik laat je zeker weten als de toestemming voor de opleiding er is. xx Pauline.

Recensie van 5   live geplaatst door Pauline (uit Uitgeest)
recensie voor live helderziende Zoya
Beste Johannes, In 1 woord: keigoed is Johannes Ik heb u enkele keren gesproken en los van de rustige en fijne stem en gesprekken, vind ik het prachtig dat u zoveel ziet. verteld, weet en dat het ook nog allemaal waar is en klopt. Dank voor de tips adviezen en inzichten, je bent een topper.

Recensie van 4   live geplaatst door Elma (uit Roosendaal)
recensie voor live helderziende Johannes
Gunter is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen. Groetjes Sjani.

Recensie van 5   live geplaatst door Sjani (uit Waterland-Oudeman)
recensie voor live helderziende Gunter
Lieve Stefaan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart. Kaya.

Recensie van 5   live geplaatst door Kaya (uit Elverdinge)
recensie voor live helderziende Stefaan
Lieve Valentine, je bent een heel goed medium. Dank je voor al je steun en je goede richtlijnen, er zijn al veel voorspellingen uitgekomen en hoop dat de rest volgt. Grtjs Marina.

Recensie van 5   live geplaatst door Marina (uit Blaricum)
recensie voor live helderziende Valentine
Jeannet. Dank voor de lieve en duidelijke benadering van mijn vragen. Ook zeer fijn de beredenering van/achter de feiten en van de onduidelijkheden waar ik tegenaan loop. Voel nu meer Rust. Dankjewel voor je oprechte Hulp. Veel liefs Harma.

Recensie van 4   live geplaatst door Harma (uit Middelburg)
recensie voor live helderziende Jeannet

helderziende live helderziende Wen
Wen
Wen. Ik heb je pas gesproken. Dankjewel dit was een fijn gesprek. Mijn gedachten heb jij bevestigd en dat voelt goed en geeft mij Rust. Je vertelde excat hoe de situatie is en gaat zijn. Het komt goed ,weet ik. Als ik meer duidelijkheid heb ga ik je contacten. Heel veel dank en veel succes op de lijn. Groetjes Elynn.

Recensie van 4   live geplaatst door Elynn (uit Aartselaar)
recensie voor live helderziende Wen
Voor het eerst heb ik Patries mogen spreken, wat een ervaring. Recht door zee, eerlijk en direct, een mens naar mijn hart. We zitten op dezelfde golflente en dat voelt goed. Wat zij voelde en vertelde zonder te weten van de situatie was raak en dan val je stil. Het klinkt nog na en dat heb ik niet snel. Heel veel dank. Veel dank Marina.

Recensie van 4   live geplaatst door Marina (uit Zundert)
recensie voor live helderziende Patries
Anouk. Je hebt zoveel geduld en je gaat er zo diep in met je gevoel. Voor mij ben je een engel. Je hebt me echt door een rotte periode getrokken en dankzij jou raad ben ik er anders mee omgegaan en is alles nu top. Dankjewel met heel men hart, Cataline.

Recensie van 5   live geplaatst door Catalina (uit Zwartewaterland)
recensie voor live helderziende Anouk
Beste Isha Ik wil u super bedanken met jou email consultatie. Je had van uur tot situatie alles juist. Echt verbazend, ben zo blij dat ik jou hier ben tegengekomen. Bedankt voor jou hulp, raad, motivatie en tot in the point juiste voorspellingen. X Gr L

Recensie van 5   live geplaatst door L.
recensie voor live helderziende Isha
Bedankt Sita ik weet dat ik het geduld moet hebben voor alles uitkomt, geloof er nog steeds in, bedankt om me verder te helpen heb veel vertrouwen in je, je voelt heel goed aan zowel het positief als negatieve, nogmaals dank Kira.

Recensie van 5   live geplaatst door Kira (uit Hilversum)
recensie voor live helderziende Sita
Carola, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan. Dankje wel Charlize.

Recensie van 5   live geplaatst door Charlize (uit Diksmuide)
recensie voor live helderziende Carola
Nina. Jij bent een topper eersteklas . Door jou rust en luisterend oor kun je mensen op weg helpen om de juiste weg te bewandelen . Jouw oprechtheid en betrokkenheid is groot en wordt zeer gewaardeerd door mij . Een spiegel voorhouden is jouw kracht en kwaliteiten benoemen waarmee je weer verder kunt . Jouw gevoel zit goed en het klopt met wat ik tot nu toe heb meegemaakt . Waarvoor mijn dank Lyanne.

Recensie van 4   live geplaatst door Lyanna (uit Hengelo)
recensie voor live helderziende Nina
Eerlijk, zuiver dat ben jij. Dank. Sita is goed. Je verdient een pluim. Heerlijk consult. Vol moed ga ik weer verder. Eden.

Recensie van 4   live geplaatst door Eden (uit Bunschoten)
recensie voor live helderziende Sita
Na hem zolang niet te hebben gezien was de ontmoeting zoals je voorspelde toch gekomen! Sorry dat ik je niet geloofde. Nu de rest nog. Je bent goed dank je wel.

Recensie van 5   live geplaatst door ....
recensie voor live helderziende Elena
Valentine is een topvrouw ze heeft een hart op de juiste plaats.

Recensie van 5   live geplaatst door Monique
recensie voor live helderziende Valentine
Lieve Sharida , je bent de beste! ik probeer je straks nog ff te bellen!!

Recensie van 5   live geplaatst door Edmilt
recensie voor live helderziende Sharida
Stefaan. Super goede reading. Ik heb alleen maar lovende woorden voor helderziende Stefaan. Super bedankt .

Recensie van 4   live geplaatst door Noella (uit Almere)
recensie voor live helderziende Stefaan
Gunter, ik ben erg dankbaar voor je hulp. .heel bijzonder, u begrijpt me zo goed. Hartelijke groet.

Recensie van 5   live geplaatst door Torvi (uit Harlingen)
recensie voor live helderziende Gunter
Lieve SIta, Een tijdje terug heb ik u gesproken. Jij kon alles zo goed aanvoelen. Bedankt voor het gesprek en de nuttige inzichten.

Recensie van 5   live geplaatst door Maren (uit Schellebelle)
recensie voor live helderziende Sita
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Louisa. Ik hou contact .De dingen die je zegt beginnen uit te komen . Liefs F.

Recensie van 4   live geplaatst door Felien (uit Veere)
recensie voor live helderziende Louisa
Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik ben dankbaar voor wat je voor mij gedaan hebt. Ludo.

Recensie van 5   live geplaatst door Ludo (uit Grembergen)
recensie voor live helderziende Sita
En opnieuw: Dank, dank, dank! Namaste M

Recensie van 5   live geplaatst door Marina
recensie voor live helderziende Godfre
Beste Gazali, Hartelijk dank voor alle inzichten die u mij heeft gegeven. Ik ben blij dat ik u hebt gesproken en dat u tijd heeft genomen om mij gerust te stellen. Dank daarvoor! Tijd was om waardoor ik u niet kon bedanken. Ik bel u gauw weer op om het gesprek af te maken. Groetjes, A

Recensie van 5   live geplaatst door A
recensie voor live helderziende Gazali
Korte gesprek maar kreeg veel door u ziet alles goed komen en dat ik sterk moet blijven. De gesprekken zullen inderdaad niet makkelijk zijn. Maar ik ga vol houden en onthouden dat het zich positief gaat ontwikkelen dankjewel

Recensie van 5   live geplaatst door Tamara
recensie voor live helderziende Stefaan
Beste Gazali, Je bent heel goed met invoelen het blijft mij verbazen hoe dingen uitkomen die jij echt niet kan weten. Ik kan wel uren met jou kletsen je bent mijn medicijn hier op de lijn. Ik hoop je nog jaren te mogen spreken Tot snel.

Recensie van 5   live geplaatst door Claudia
recensie voor live helderziende Gazali
Hi Cher, U gisteren nog gebeld. En u heeft over 2 dingen al meteen juist voorspeld. E-learning heb ik inderdaad behaald en de scholing heb ik goed doorlopen. Nu op naar de overige voorspellingen. Bedankt Cher!

Recensie van 5   live geplaatst door L.
recensie voor live helderziende Cher
Wat een fijne energie heeft deze dame! Love it! Zo eerlijk, neemt haar tijd en straight to the point. Ben zo gelukkig als ik haar kan spreken. Liefs

Recensie van 5   live geplaatst door E.
recensie voor live helderziende MathildaNili

helderziende live helderziende Wen
Wen
Je hebt gelijk werk/opdrachtomgeving is toxic, tijd voor verandering (is dichtbij volgens jou en collega) wordt met de dag erger zucht. en ik zit in het midden van het wespennest grrrr. Duimen maar voor de opdracht waar het hart bij ligt.

Recensie van 5   live geplaatst door Mo
recensie voor live helderziende Wen
Je bent een lieve vrouw. Ik ben trouwens inmiddels 9 weken nu, dus hoop inderdaad op communicatie. Ik was eerst bang voor hem voor de communicatie. En u heeft mij terug in me kracht gezet, ik beloof mezelf en u dat ik het negatieve niet ga voeden. En dat er zon op licht. U heeft mij geholpen en ik hoop dat alles goed komt bedankt !

Recensie van 5   live geplaatst door T
recensie voor live helderziende Thaiis
Cher is heel goed in het invoelen.. voel me zo op me gemak bij haar, meer dan 5 sterren waard!!

Recensie van 5   live geplaatst door Mouna (uit Hoogeveen)
recensie voor live helderziende Cher
Yuorah je bent snel in invoelen en wel lief, je antwoord ook netjes op alles. Ik heb je in totaal nu 3x gebeld en telkens met pauze ertussen. Je hebt alles juist weer gezegd en voorspellingen waren allemaal het zelfde, je voelt dingen goed aan. Erg bedankt ik hou je op de hoogte hoe het zich gaat verlopen dikke zoen xxx

Recensie van 5   live geplaatst door Lin (uit Tilburg)
recensie voor live helderziende Yuorah
Dankjewel voor het mooie chatconsult Het was fijn om terug contact te hebben Ik bel je al jaren. Alles klopt steeds Liefs Annke

Recensie van 5   live geplaatst door Annke
recensie voor live helderziende Salina
De voorspellingen van Tessa komen uit! Het is echt ongelofelijk maar waar! Bedankt lieve Tessa voor de fijne gesprekken die mij op weg hebben geholpen en beter te begrijpen hoe de connectie in elkaar steekt. You are the best! Liefs X.

Recensie van 5   live geplaatst door Anoniem
recensie voor live helderziende Tessa
Super goed alles wat ze zegt komt Ook uit. Geeft daarnaast ook goed advies blijf a.u.b. zo lang mogelijk medium Op deze lijn , veel liefs Maudy

Recensie van 5   live geplaatst door Diana
recensie voor live helderziende Sozan
Lara, het was een heel open en klaar gesprek. Het was een bevestiging van mijn gevoel. Ze zit echt wel juist. Dank je Eloise.

Recensie van 4   live geplaatst door Eloise (uit Oudewater)
recensie voor live helderziende Lara
Hallo Patricia ben onder de indruk. ik ging hier open minded in en u pakt werkelijk precies de dingen die mij enorm bezig houden eruit. Super. Grt, Marina.

Recensie van 4   live geplaatst door Marina (uit Nieuwpoort)
recensie voor live helderziende Patricia
Sozan. ik hoop dat dit de stap is naar een mooie toekomst. Je consult heeft mij zoveel geholpen, Ik zal u zeker snel terug contacteren. Groetjes Brenda.

Recensie van 4   live geplaatst door Brenda (uit Martenslinde)
recensie voor live helderziende Sozan
Ik heb Valentine gesproken en wil haar zeker aanraden voor mensen die op zoek zijn naar heldere duidelijke antwoorden. Ze staat op een prettige wijze te woord. Bedankt Gaia

Recensie van 4   live geplaatst door Gaia (uit Overmere)
recensie voor live helderziende Valentine

helderziende live helderziende Wen
Wen
Hi Wen, dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Ik laat het je zeker weten. Liefs Feline.

Recensie van 4   live geplaatst door Feline (uit Helmond)
recensie voor live helderziende Wen
Ik heb Gazali al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind hem beslist een van de beste. Lieve groet Rachel.

Recensie van 5   live geplaatst door Rachel (uit Zele)
recensie voor live helderziende Gazali
Lieve Olga, ik wil je nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik heb de rust gekregen, en ben er wijzer en sterker van geworden. Bedankt voor alles en de mooie inzichten. xx Vanessa

Recensie van 5   live geplaatst door Vanessa
recensie voor live helderziende Olga
Lieve Cher ik vindt u echt een positieve vrouw en heel zuiver ik wil u hartelijk bedanken voor het mooie consult die ik van u heb gekregen wat u onmogelijk kon weten liefs Nelly.

Recensie van 5   live geplaatst door Nelly (uit Ulbeek)
recensie voor live helderziende Cher
Lieve Jeannet, We hebben nu een paar keer met elkaar gesproken en elke keer heb je weer geduld en vertel je me hoe het zit, bedankt Jeannet hoop echt dat je voorspellingen uitkomen, heel veel liefs, Andrea

Recensie van 4   live geplaatst door Andrea (uit Druten)
recensie voor live helderziende Jeannet
Daniel is zo fijn om mee te praten, een heel ervaren medium die het altijd juist weet te benoemen. Ik bel je snel weer, veel liefs Estelle.

Recensie van 5   live geplaatst door Estelle (uit Voorde)
recensie voor live helderziende Daniel
Morgane. Deze dame is gewoon fantastisch. Ik heb haar in de loop van vorige week gebeld en zat zonder vraagstellingen er juist op. S

Recensie van 4   live geplaatst door Selina
recensie voor live helderziende Morgane
Lieve Sharida, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Dikke kus Sharida en uit mijn hart dankjewel. Fem.

Recensie van 5   live geplaatst door Fem (uit Zeewolde)
recensie voor live helderziende Sharida
Jared. Bedank voor je gesprek en ik ga je zeker nog een keer bellen. Kort en bondig en een kei in het meegeven van tijd. Zit echt altijd goed. Top liefs Wilma.

Recensie van 4   live geplaatst door Wilma (uit Zwijndrecht)
recensie voor live helderziende Jared
Louisa. Bedankt voor je kracht en steun. Een kanjer van een paragnoste. Top dame.

Recensie van 4   live geplaatst door Bram (uit Baarle-Hertog)
recensie voor live helderziende Louisa

helderziende live helderziende Sid
Sid
Lieve Sid. Heel erg bedankt voor het inzicht wat u mij gisteravond heeft gegeven. Het heeft mijn innerlijke onrust weggenomen. Ik bel zeker terug. Hanna.

Recensie van 4   live geplaatst door Hanna (uit Bladel)
recensie voor live helderziende Sid
Een vlotte aangename dame om mee te praten. Straffe madam op de lijn die vooral heel betrokken en behulpzaam is. Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Sita bedankt voor alles en tot hoors. E.

Recensie van 4   live geplaatst door Elena (uit Eindhoven)
recensie voor live helderziende Sita
Lieve Nina, Ik spreek je nu al bijna een jaar en in dat jaar is al bijna alles uitgekomen wat je voorspeld hebt. Het laatste beetje komt eraan. Je bent een lieverd. Thx Dea.

Recensie van 4   live geplaatst door Dea (uit Opmeer)
recensie voor live helderziende Nina
lieve Yuorah, bedankt voor het fijne consult, je hebt me weer aan het denken gezet, je bent echt top. Giselle.

Recensie van 5   live geplaatst door Giselle (uit Wageningen)
recensie voor live helderziende Yuorah
Heb dinah een paar keer gesproken en ze blijft bij haar verhaal. Dat diegene contact gaat zoeken na 15 maanden geen contact te hebben gehad heeft die mij weer benaderd. Deze vrouw zegt dingen die zij niet kan weten en komen uit. Een hele lieve vrouw dankjewel dinah je bent de beste groetjes D.

Recensie van 5   live geplaatst door D
recensie voor live helderziende Dinah
Top medium! Wat ze voorspeld heeft is uitgekomen. Zeker 5 sterren waard.

Recensie van 5   live geplaatst door Anoniem
recensie voor live helderziende Anouk
Wijze dame, goede kaartlegging en goed advies


Recensie van 5   live geplaatst door Elisa
recensie voor live helderziende Sofie
Zei mega veel rake dingen! Ik laat je weten als het uitkomt!! Dank je wel!

Recensie van 5   live geplaatst door Rosanne
recensie voor live helderziende Cher
Warme stem en ze krijgt ook snel dingen door. Ze houdt je niet langer aan de lijn en legt dingen goed uit.

Recensie van 4   live geplaatst door S
recensie voor live helderziende Kaatje
Anouk je bent verdomd goed!!! Iedere keer verbaas je mij weer met je voorspellingen die uitkomen. Ik praat met je en je zegt dingen, de ene keer geloof ik en de andere keer er niet in, maar ze komen uiteindelijk allemaal uit. Chapeau! Ik ben blij dat jij er bent en dat je naast me staat en naar me luistert wanneer het minder goed gaat. Door jou en je voorspellingen wordt ik met de dag sterker.

Recensie van 5   live geplaatst door E
recensie voor live helderziende Anouk
Ik heb al veel gesprekken met Veroniek gevoerd. Ik kan mezelf zijn bij haar. Elk onderwerp is bespreekbaar. Ze luistert goed en geeft door wat je moet horen en niet wat je wilt horen. Vrolijk, spontaan en spot on.

Recensie van 5   live geplaatst door G
recensie voor live helderziende Veroniek
M’n hartje klopt al sneller! Alles komt uit, Dankjewel!

Recensie van 5   live geplaatst door Maudy
recensie voor live helderziende Gunter
Whaw absolute Whaw! Je bent hier om echt te vertellen waar we voor staan en waarom we dit pad mogen bewandelen. Diepe respect Diana

Recensie van 5   live geplaatst door Diana
recensie voor live helderziende Josef
Lucien is een fijne vrouw om mee te praten. Kaartlegging is spot on een echte aanrader!

Recensie van 5   live geplaatst door Sinti
recensie voor live helderziende Lucien
Veronigue is een lieve gemoedelijk medium. Ik hoop dat haar voorspelling uitkomt. Mocht dat zo zijn dan neem ik zeker contact met je op om 't jiou te laten weten. Zoals je ook 't gevraagd hebt aan mij. Lieve Groet Helma

Recensie van 5   live geplaatst door Helma
recensie voor live helderziende Veroniek
Lieve louisa, Wat kun jij goed zien met je ogen! Ongelofelijk goed. Jij zei nog er komt nog voor jou vakantie een project voor je werk, waar je binnenkort voor gaat tekenen.. wat gebeurde van de week, getekend!! En over 2 weken op vakantie, heerlijk genieten. Nogmaals bedankt !

Recensie van 5   live geplaatst door Mevrouw
recensie voor live helderziende Louisa

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend live helderziende zoals Bo, mailadviezen met live helderzienden, stel live helderziende Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met live helderziende Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.